فرماندار قروه مطرح کرد؛

 احیای سهم از دست رفته هنر قروه در دستور کار است/ مطالبه حمایت از رویداد تئاتر بچه‌های مسجد

گروه استان‌ها - قروه به پشتوانه استعدادهای هنری و ظرفیت‌های صنعتی خود، می‌تواند به قطب فرهنگی استان کردستان تبدیل شود؛ مطالبه‌ای که از سوی رئیس حوزه هنری استان مطرح شد و فرماندار قروه نیز بر لزوم بازیابی سهم هنری شهرستان و تدوین برنامه جامع هنری تأکید کرد.
کد خبر: ۱۲۱۲۹۸۳
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۶ 10 December 2025

 احیای سهم از دست رفته هنر قروه در دستور کار است/ مطالبه حمایت از رویداد تئاتر بچه‌های مسجد

به گزارش خبرنگار تابناک از استان کردستان، در دیدار رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان با فرماندار قروه، ابعاد جدیدی از لزوم توجه ویژه به زیرساخت‌ها و رویدادهای فرهنگی این شهرستان مطرح شد.

«اسعد فرهادی»، رئیس حوزه هنری کردستان صبح چهارشنبه در دیدار با «مرتضی جوانمردی»، فرماندار قروه ضمن تبریک انتصاب وی بر ظرفیت‌های بی‌نظیر هنری شهرستان تأکید کرد و قروه را شایسته تبدیل شدن به یکی از مراکز مهم فرهنگی استان دانست.

وی، در تبیین این ظرفیت، به جایگاه ویژه تئاتر در قروه اشاره کرد و یادآور شد که دفتر استانی تئاتر بچه‌های مسجد در این شهرستان فعال است و سال گذشته نخستین جشنواره استانی این رویداد با موفقیت در قروه برگزار شد.

رئیس حوزه هنری استان کردستان، همچنین با اشاره به پتانسیل‌های اقتصادی و صنعتی قروه، به‌ویژه معادن طلا و سنگ، خواستار استفاده هوشمندانه از این توان اقتصادی در کنار سرمایه‌گذاری بر آموزش و توسعه هنر شد.

وی، تصریح کرد: ترکیب هوشمندانه این دو ظرفیت می‌تواند قروه را به یکی از قطب‌های مهم فرهنگی و هنری استان تبدیل کند و حوزه هنری آماده همکاری گسترده با فرمانداری برای تحقق این هدف است.

فرهادی، در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از عملکرد گذشته، خاطرنشان کرد: متأسفانه با وجود تلاش‌های صورت گرفته، برخی وعده‌های حمایتی مسئولان شهرستان در قبال برگزاری موفق جشنواره سال گذشته تئاتر بچه‌های مسجد عملی نشد.

وی، ابراز امیدواری کرد: در دومین دوره برگزاری این جشنواره مسجدمحور، شاهد پشتیبانی مؤثر و منسجم نهادهای محلی و فرمانداری از این رویداد مهم باشیم.

فرماندار قروه، نیز با تأیید اهمیت موضوع، هنر را یکی از عوامل اصلی نشاط اجتماعی و پویایی جامعه برشمرد. وی صریحاً اذعان کرد: قروه سال‌ها در زمینه هنر دچار عقب‌ماندگی بوده و لازم است با یک برنامه‌ریزی دقیق، سهم ازدست‌رفته هنری شهرستان را احیا کنیم.

وی، ضمن اعلام حمایت کامل از اجرای برنامه‌های هنری، خواستار تدوین هرچه سریع‌تر برنامه جامع هنر شهرستان و همچنین تشکیل کارگروه ویژه پیگیری امور هنری شد تا امور فرهنگی و هنری قروه به شکل جدی و ساختارمند دنبال شود.

انتهای پیام/

آخرین اخبار